logo-transport-germania-reNNen.ro@2x

În zilele noastre, tot mai multe familii sunt despărțite geografic, fiind separate de sute sau chiar mii de kilometri. Însă dorința de a fi cât mai aproape de cei dragi a dus la căutarea unor soluții ingenioase, iar una dintre cele mai populare idei este trimiterea de colete cu produse autohtone.

Comunitatea românească din Germania este una dintre cele mai mari, iar compania noastră, Rennen, deserveste frecvent mai multe orașe germane. Începând cu pregătirea coletelor, fiecare obiect este atent fixat în cutii de carton pentru a se asigura că ajung în siguranță.

Noi ne ocupăm de transportul coletelor din România în Germania, pregătindu-le cu grijă și distribuindu-le în întreaga țară. Avem mașini speciale pentru a asigura că fiecare colet este livrat la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Există numeroase avantaje ale transportului de colete la domiciliu cu Rennen:

  1. Conveniență: Serviciul nostru de coletărie rapidă este practic și accesibil pentru toată lumea. Pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră ajung în siguranță, recomandăm să luați legătura cu dispeceratul nostru.
  2. Siguranță: Obiectele fragile sunt tratate cu atenție sporită pentru a se asigura că ajung la destinație intacte. Există o limită de greutate de 25 de kilograme pentru fiecare colet, iar pentru electrocasnice și alte obiecte de valoare, oferim opțiunea unei asigurări suplimentare.
  3. Extindere geografică: Oferim servicii de coletărie în 13 țări europene, inclusiv pe ruta România-Germania, pentru a facilita trimiterea de colete oriunde în Europa.
  4. Timp de livrare optim: Ne-am dedicat să separăm transportul de persoane de cel de colete, permițând astfel livrarea mai rapidă a pachetelor. Începând cu acest an, timpul de livrare se situează între 3 și 5 zile.
  5. Servicii naționale: Pe lângă transportul internațional, vă oferim și posibilitatea de a trimite colete în întreaga țară. Putem transporta acte și colete de diferite greutăți, taxându-le în funcție de greutatea fiecărui pachet.

Dacă doriți să beneficiați de serviciul nostru de transport de colete din România în Germania sau în alte țări europene, vă invităm să ne contactați cu încredere. La Rennen, suntem pregătiți să vă ajutăm în trimiterea coletelor către cei dragi.

Phone icon
0735 814 340
WhatsApp icon
Whatsapp