logo-transport-germania-reNNen.ro@2x

Contacteaza-ne

Suntem aici sa iti oferim raspunsurile de care ai nevoie cu privire la serviciul care te intereseaza.

Trimite-ne un mesaj

Pentru informatii cu privire la preturile pentru transport colete, persoane sau autoturisme, va rugam sa consultati sectiunea de preturi a acestui website.

Daca te-ai hotarat sa trimiti un colet sau sa rezervi o calatorie, atunci tot ce trebuie sa faci este sa completezi urmatorul formular pentru a incepe procesul de rezervare a calatoriei sau de preluare a coletelor direct de la adresa specificata de tine.

Ne poti vizita la sediile noastre din Ramnicu Sarat, printr-o simpla cautare pe Google dupa numele firmei noastre vei fi indrumat catre adresele corespunzatoare.

In afara de apelul telefonic , iti punem la dispozitie posibilitatea de a ne scrie pe whatsapp.

Intrebari frecvente

Cele mai frecvente intrebari

Va raspundem pe scurt la cateva intrebari des intalnite

Pentru coletele voluminoase (paturi, saltele, cutii foarte mari etc) se va stabili tariful transportului pe baza formulei de calcul a greutatii volumetrice (L)ungime x (l)atime x (h)inaltime(cm) impartit la 6000.
Pentru calatoriile/cursele dus-intors Romania – Germania oferim un pret special de 150€/persoana (80€ dus si 70€ intors).
Coletele cu o greutate de peste 100kg beneficiaza de 10% reducere din pretul final calculat conform formulei de calcul mentionata anterior.

Nu ai gasit raspunsul dorit ?

Nu ezita sa ne contactezi

Phone icon
0735 814 340
WhatsApp icon
Whatsapp