logo-transport-germania-reNNen.ro@2x

Intrebari Frecvente despre Transportul in Germania sau Retur

Pentru ca ne intereseaza informarea clientilor asupra tuturor detaliilor cu privire la transportul de colete sau persoane in Germania, am creat o lista cu cele mai frecvente intrebari si raspunsuri care cu siguranta va vor ajuta. Daca intrebarea ta nu se regaseste in lista de mai jos, te rugam sa ne contactezi.

reNNen.ro efectueaza servicii de coletarie in Germania si servicii de transport persoane in Germania si ruta inversa. Pentru mai multe detalii contactati-ne aici.
 
Efectuam curse regulate in Germania, in fiecare saptamana, dar pot exista si curse speciale in functie de numarul de comenzi. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne aici.
 
Noi acceptam orice colet contine produse care nu incalca nici o reglementare a Uniunii Europene sau care nu intra sub incidenta codului penal. Cele mai importante dintre produsele intersize sunt: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.
 
Inainte de a ambala un colet, trebuie sa te asiguri ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilezi foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa ai in vedere protejarea prin interior a continutului coletului, utilizand folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si sa aiba lipit pe acesta numele si adresa destinatar si expeditor.
 
Nu exista o limita de greutate pentru coletele catre Germania. Contacteaza-ne pentru un pret special, in cazul in care coletul tau este de dimensiuni foarte mari.
 
Pentru serviciul de transport persoane in Germania, bagajul tau de pana la 40Kg este gratuit. Ce trece peste aceasta greutate, se contorizeaza 1 euro/Kg.
 
Phone icon
0735 814 340
WhatsApp icon
Whatsapp