Rezervare Online Transport Germania - Romania sau Retur

Vrei sa transporti colete din Germania in Romania chiar si retur sau poate te-ai gandit sa calatoresti? Fa-ti rezervare online pentru serviciul dorit prin intermediul site-ului nostru si beneficiezi de preluare si livrare saptamanala atat din Romania cat din Germania.

Formular Rezervare Transport Germania - Romania sau Retur

Daca te-ai hotarat sa trimiti un colet sau sa rezervi o calatorie, atunci tot ce trebuie sa faci este sa completezi urmatorul formular pentru a incepe procesul de rezervare a calatoriei sau de preluare a coletelor direct de la adresa specificata de tine.

Pentru informatii cu privire la preturile pentru transport colete, persoane sau autoturisme, va rugam sa consultati sectiunea de preturi a acestui website.

Servicii de transport pe ruta Romania - Germania si retur

Suntem o companie de transport pe ruta Romania - Germania care trateaza fiecare cursa cu seriozitate si profesionalism. Contacteaza-ne acum pentru a rezerva locul tau in urmatorul transport catre Germania si noi te vom contacta pentru confirmare. Cu noi esti pe maini bune!

100% Garantia Calitatii

Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea clientilor, lucru care ne obliga in acelasi timp sa ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile tuturor.

Ce ar trebui sa stii despre transportul din Romania in Germania inclusiv retur

Preluare si livrare door-to-door

Cu noi poti evita aglomeratia din orasul de destinatie si nu vei mai fi nevoit sa folosesti mijloacele de transport in comun sau sa cari bagajele foarte grele. Destinatia ta este si destinatia noastra, asadar te vom transporta pana in fata locuintei. Suntem mereu punctuali si tratam fiecare client cu prioritate. Cu noi esti pe maini bune!

Reducere la bilete dus-intors

Pentru a recompensa loialitatea atunci cand alegi sa calatoresti cu noi dus-intors, iti facem o reducere de 10% pentru biletul de intoarcere.

Dotari moderne

Pentru a-ti asigura confortul pe toata perioada calatoriei, microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de ventilatie, sonorizare si confort.

Transport Rapid

Microbuzele noastre ajung mereu la timp. Atat rutele alese cat si experienta soferilor nostri sunt doua avantaje care ne fac sa evitam cu usurinta intarzierile si blocajele in trafic. Suntem mereu cu un pas inainte!

Un bagaj gratuit

Foarte multe companii de transport impun limitari ale bagajelor pentru calatoriile in Germania si solicita taxe pentru fiecare kilogram in plus. Noi, pe langa faptul ca nu te limitam la bagaje, iti oferim un bagaj gratuit de pana la 40 de kilograme!

Plecari saptamanale

Fie ca vrei sa calatoresti pe ruta Romania - Germania sau retur, iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum un loc la urmatoarea cursa spre Germania si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Vrei sa trimiti un colet sau sa calatoresti din Germania in Romania sau retur?

Rezervare Online
Plecari in fiecare saptamana din urmatoarele orase ale Angliei
München
Köln
Frankfurt
Stuttgart
Dortmund
Essen
Düsseldorf
Bremen
Hannover
Duisburg
Nürnberg
Bochum
Wuppertal
Bielefeld
Bonn
Mannheim
Karlsruhe
Wiesbaden
Münster
Gelsenkirchen
Mönchengladbach
Aachen
Krefeld
Oberhausen
Freiburg
Hagen
Kassel
Mainz
Hamm
Saarbrücken
Herne
Mülheim
Solingen
Ludwigshafen
Leverkusen
Neuss
Potsdam
Paderborn
Heidelberg
Darmstadt
Würzburg
Regensburg
Göttingen
Recklinghausen
Heilbronn
Ingolstadt
Wolfsburg
Ulm
Offenbach
Bottrop
Pforzheim
Remscheid
Fürth
Reutlingen
Moers
Koblenz
Siegen
Bergisch Gladbach
Erlangen
Witten
Efectuam curse saptamanale din urmatoarele orase din Romania
Bucuresti
Timis
Galati
Brasov
Buzau
Arad
Sibiu
Valcea
Ilfov
Alba
Braila
Calarasi
Deva
Targoviste
Ploiesti
Pitesti