Obtine oferta de transport

Rezervare Online Transport Germania - Romania sau Retur

Vrei sa transporti colete din Germania in Romania chiar si retur sau poate te-ai gandit sa calatoresti? Fa-ti rezervare online pentru serviciul dorit prin intermediul site-ului nostru si beneficiezi de preluare si livrare saptamanala atat din Romania cat din Germania.

Formular Rezervare Transport Germania - Romania sau Retur

Daca te-ai hotarat sa trimiti un colet sau sa rezervi o calatorie, atunci tot ce trebuie sa faci este sa completezi urmatorul formular pentru a incepe procesul de rezervare a calatoriei sau de preluare a coletelor direct de la adresa specificata de tine.

Pentru informatii cu privire la preturile pentru transport colete, persoane sau autoturisme, va rugam sa consultati sectiunea de preturi a acestui website.

Obtine oferta de transport

Servicii de transport Germania - Romania sau Retur

Suntem o companie de transport pe ruta Romania - Germania care trateaza fiecare cursa cu seriozitate si profesionalism. Contacteaza-ne acum pentru a rezerva locul tau in urmatorul transport catre Germania si noi te vom contacta pentru confirmare. Cu noi esti pe maini bune!

100% Garantia Calitatii

Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea clientilor, lucru care ne obliga in acelasi timp sa ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile tuturor.

Ce ar trebui sa stii despre transportul din Romania in Germania inclusiv retur

Preluare si livrare door-to-door
Cu noi poti evita aglomeratia din orasul de destinatie si nu vei mai fi nevoit sa folosesti mijloacele de transport in comun sau sa cari bagajele foarte grele. Destinatia ta este si destinatia noastra, asadar te vom transporta pana in fata locuintei. Suntem mereu punctuali si tratam fiecare client cu prioritate. Cu noi esti pe maini bune!
Reducere la bilete dus-intors
Pentru a recompensa loialitatea atunci cand alegi sa calatoresti cu noi dus-intors, iti facem o reducere de 10% pentru biletul de intoarcere.
Dotari moderne
Pentru a-ti asigura confortul pe toata perioada calatoriei, microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de ventilatie, sonorizare si confort.
Transport Rapid
Microbuzele noastre ajung mereu la timp. Atat rutele alese cat si experienta soferilor nostri sunt doua avantaje care ne fac sa evitam cu usurinta intarzierile si blocajele in trafic. Suntem mereu cu un pas inainte!
Un bagaj gratuit
Foarte multe companii de transport impun limitari ale bagajelor pentru calatoriile in Germania si solicita taxe pentru fiecare kilogram in plus. Noi, pe langa faptul ca nu te limitam la bagaje, iti oferim un bagaj gratuit de pana la 40 de kilograme!
Plecari saptamanale
Fie ca vrei sa calatoresti pe ruta Romania - Germania sau retur, iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum un loc la urmatoarea cursa spre Germania si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Efectuam curse saptamanale din urmatoarele orase din Romania

Plecarile din Germania se fac din urmatoarele orase

0735 814 340
Whatsapp