Despre transportul auto sezonier

Diferite tipuri de transportatori de transport auto pe care ar trebui să le cunoașteți

Atunci când planificați să vă expediați mașina prețioasă, este esențial să aveți o idee despre ce tip de transportator va fi folosit pentru a vă expedia mașina. Este esențial să alegeți transportatorul potrivit pentru siguranța mașinii dumneavoastră în timpul transportului. Pentru cei care nu știu, există două tipuri de transportator: remorcile închise și cele deschise. Puteți alege oricare dintre acești transportatori. Iar mai jos sunt prezentate diferite tipuri de remorci de transport auto.

Tipul deschis de remorci de transport auto

Acesta este transportatorul standard și cel mai des utilizat pentru transportul vehiculelor. Este o modalitate ieftină de a transporta vehicule, dar este, de asemenea, predispusă la elemente exterioare, cum ar fi resturile de pe șosea și lumina soarelui în timpul transportului.

Remorcă pentru mai multe mașini cu un singur nivel (deschisă)

Acest tip de transportator este adesea utilizat pentru toate tipurile de vehicule. Acest transportator este, de obicei, camioane mici. Unul dintre avantajele majore ale acestui camion mic este că poate accesa locații care nu sunt accesibile camioanelor mari. 

Proprietarii de mașini de lux sunt adesea cei care folosesc acest tip de transportator. Atunci când doriți să vă expediați mașina într-o perioadă scurtă de timp, acest transportator este cea mai bună opțiune de care aveți nevoie.

Remorcă pentru mai multe mașini cu mai multe niveluri (deschisă)

Spre deosebire de remorca auto cu un singur nivel, acest tip de transportator poate transporta mai multe mașini. Acesta este cel mai popular transportator și cel mai utilizat transportator de transport auto pe scară largă.

 Atunci când proprietarii de mașini sau întreprinderile doresc să transporte mai multe mașini, acesta este cel mai bun transportator pe care îl puteți obține. Puteți vedea întotdeauna transportoare deschise ca acestea de-a lungul drumului.

Tipul închis de remorci pentru mașini

Expedierea mașinii cu acest tip de remorcă vă va proteja întotdeauna mașina de elementele exterioare care ar putea să vă deterioreze mașina prețioasă. Transportatorul închis vă protejează complet mașina și vă asigură siguranța în timpul transportului.

Remorcă pentru mai multe mașini cu mai multe niveluri (închisă)

Aceasta este o remorcă populară care este utilizată pe scară largă de dealerii și proprietarii de mașini de lux, sport și clasice. Aceasta are rolul de a le proteja mașina de prestigiu de orice deteriorare. Dacă intenționați să expediați mai multe mașini de lux, atunci aceasta este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Remorcă pentru o singură mașină cu un singur nivel

În comparație cu remorca auto cu mai multe niveluri, o remorcă auto cu un singur nivel este mai specializată. Aceasta poate transporta și livra o mașină într-o perioadă scurtă de timp și pe distanțe scurte. Acest transportor este popular pentru transportul mașinilor de înaltă clasă.

Proprietarii de mașini de lux folosesc de obicei un tip de transport auto închis. Aceștia doresc să se asigure că mașinile lor prețioase sunt livrate în siguranță de către o companie de transport auto de încredere. Dacă doriți să vă transportați mașinile, Rennen vă oferă cel mai bun serviciu de transport auto din România!

Phone icon
0735 814 340​
WhatsApp icon
Whatsapp