Platforma Transport Auto Germania - Romania si Retur

Alege sa iti transporti masina din Germania cu o companie de transport cu experienta, care iti asigura cele mai bune conditii. reNNen.ro este compania care iti ofera servicii premium de transport auto Germania la preturi avantajoase. Iti punem la dispozitie beneficii care iti vor asigura siguranta autoturismului tau pe toata perioada calatoriei fara nici un cost extra din partea ta. Alege data cand vrei sa aduci masina din Germania si rezerva un loc acum!

Transporturi pe platforma saptamanale Germania in Romania si Retur

Completeaza formularul de mai jos cu toate datele necesare pentru a rezerva preluarea autoturismului tau din Germania si livrarea acestuia direct la adresa in Romania sau retur. Va rugam sa completati cat mai corect fiecare camp necesar pentru a putea obtine o estimare de pret pentru transportul auto din Germania in Romania.

Pentru informatii cu privire la preturile pentru transport colete, persoane sau autoturisme, va rugam sa consultati sectiunea de preturi a acestui website.

Transport persoane Germania - Romania si retur

Dupa cum bine stii, exista numeroase firme de transport persoane in Germania. Cum iesim noi in evidenta dintre toate acestea? Pe langa beneficiile pe care le vom enumera mai jos, principalul nostru atuu este seriozitatea noastra fata de clienti. In acest mod am ajuns sa transportam in Germania si retur sute de persoane in fiecare saptamana si nu avem nici un client nemultumit. Daca inca nu te-ai convins, te invitam sa analizezi mai jos toate beneficiile de care vei avea parte in calatoria cu noi.

100% Garantia Calitatii

Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea clientilor, lucru care ne obliga in acelasi timp sa ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile tuturor.

Ce ar trebui sa stii despre serviciul de transport persoane din Germania in Romania inclusiv retur

Transport direct la adresa

Cu noi poti evita aglomeratia din orasul de destinatie si nu vei mai fi nevoit sa folosesti mijloacele de transport in comun sau sa cari bagajele foarte grele. Destinatia ta este si destinatia noastra, asadar te vom transporta pana in fata locuintei. Suntem mereu punctuali si tratam fiecare client cu prioritate. Cu noi esti pe maini bune!

Dotari moderne

Pentru a-ti asigura confortul pe toata perioada calatoriei, microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de ventilatie, sonorizare si confort.

Un bagaj gratuit

Foarte multe companii de transport impun limitari ale bagajelor pentru calatoriile in Germania si solicita taxe pentru fiecare kilogram in plus. Noi, pe langa faptul ca nu te limitam la bagaje, iti oferim un bagaj gratuit de pana la 40 de kilograme!

O masa gratuita

Printre beneficiile pe care le primesti atunci cand calatoresti cu noi se numara si o masa gratuita. Este important pentru noi sa ai o calatorie placuta, asadar acesta este un mijloc prin care iti asiguram confortul si bunastarea. In plus, vei cheltui mult mai putin pe mancare pe perioada transportului.

Reducere la biletele tur-retur

Pentru a recompensa loialitatea atunci cand alegi sa calatoresti cu noi dus-intors, iti facem o reducere de 10% pentru biletul de intoarcere.

Plecari saptamanale

Fie ca vrei sa calatoresti pe ruta Romania - Germania sau retur, iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum un loc la urmatoarea cursa spre Germania si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Vrei sa trimiti un colet din Germania in Romania sau din Romania in Germania?

Rezervare Online
Plecarile din Germania se fac din urmatoarele orase
München
Köln
Frankfurt
Stuttgart
Dortmund
Essen
Düsseldorf
Bremen
Hannover
Duisburg
Nürnberg
Bochum
Wuppertal
Bielefeld
Bonn
Mannheim
Karlsruhe
Wiesbaden
Münster
Gelsenkirchen
Mönchengladbach
Aachen
Krefeld
Oberhausen
Freiburg
Hagen
Kassel
Mainz
Hamm
Saarbrücken
Herne
Mülheim
Solingen
Ludwigshafen
Leverkusen
Neuss
Potsdam
Paderborn
Heidelberg
Darmstadt
Würzburg
Regensburg
Göttingen
Recklinghausen
Heilbronn
Ingolstadt
Wolfsburg
Ulm
Offenbach
Bottrop
Pforzheim
Remscheid
Fürth
Reutlingen
Moers
Koblenz
Siegen
Bergisch Gladbach
Erlangen
Witten