Transport Colete Romania Germania

Coletul tau este in siguranta cu noi!

Alege serviciul nostru de transport colete direct la adresa in Germania si vei beneficia de profesionalism si rapiditate la un pret accesibil. 

Contacteaza-ne si rezerva o livrare chiar acum!

Rennen este o companie de curierat cu sediul in Romania, care oferă servicii de livrare rapida si fiabila pentru colete si documente la nivel national si international. Compania se concentreaza pe a oferi un serviciu de inalta calitate, cu un raport calitate-pret competitiv. Unul dintre serviciile Rennen este livrarea coletelor in Germania de la adresa la adresa.

Rezervat-ti transportul coletului catre si din Germania

Contacteaza-ne acum si te vei convinge inca de la prima discutie !

Coletarie Romania Germania la adresa

Transportul de la Romania pana in Germania poate fi o provocare, dar Rennen face acest proces mai simplu si mai eficient prin intermediul serviciilor sale de curierat. 

Compania colaboreaza cu parteneri logistici din Germania pentru a asigura livrarea rapida si sigura a coletelor. Rennen ofera mai multe optiuni de livrare, in functie de necesitatile clientului, cum ar fi livrarea standard sau livrarea rapida de a 2 a zi.

microbuze transport romania germania
Transportul de Colete pe Ruta România-Germania cu ReNNen.ro: Rapid și Eficient

Într-o lume tot mai conectată, transportul internațional de colete a devenit o necesitate pentru mulți dintre noi. Indiferent dacă trimitem un cadou unei persoane dragi, documente importante sau produse comerciale, avem nevoie de un serviciu de încredere și eficient. ReNNen.ro se remarcă în acest domeniu prin oferirea unui transport de colete pe ruta România-Germania și Germania-România, de la adresă la adresă, adaptat nevoilor moderne.

De ce să alegi ReNNen.ro?

1. Servicii Personalizate și Flexibile

ReNNen.ro oferă soluții adaptate fiecărui client, asigurându-se că pachetul tău ajunge în siguranță și la timp. Cu opțiuni variate de livrare, inclusiv preluarea și livrarea de la adresă la adresă, te poți baza pe un serviciu care îți respectă timpul și necesitățile.

2. Rapiditate și Eficiență

Cu ReNNen.ro, transportul coletelor pe ruta România-Germania și invers este rapid și eficient. Grație unei rețele bine organizate și a unor parteneriate solide, compania asigură livrări rapide, reducând timpii de așteptare și asigurând satisfacția clienților.

3. Siguranță Garantată

Transportul coletelor internaționale vine cu numeroase provocări, dar ReNNen.ro le depășește cu brio. Toate coletele sunt manipulate cu grijă și sunt monitorizate pe parcursul întregii călătorii, asigurând astfel integritatea bunurilor tale.

Cum Funcționează?

1. Comanda

Procesul începe prin plasarea unei comenzi pe platforma ReNNen.ro. Introduci detaliile necesare despre colet, adresele de preluare și livrare și alegi opțiunile de livrare dorite.

2. Preluarea

Un curier ReNNen.ro va veni să preia coletul direct de la adresa specificată. Acest serviciu elimină nevoia de a te deplasa la un punct de colectare, economisindu-ți astfel timp prețios.

3. Transportul

Coletele sunt transportate printr-o rețea bine pusă la punct, fie pe cale terestră, aeriană sau o combinație a acestora, în funcție de urgența și specificul fiecărui pachet.

4. Livrarea

La destinație, curierul va livra coletul direct la adresa indicată, asigurându-se că ajunge în mâinile potrivite. Beneficiarii vor fi informați în prealabil despre ora aproximativă de livrare.

Beneficiile Transportului cu ReNNen.ro

1. Economie de Timp și Efort

Fără a mai fi nevoie să te deplasezi pentru a depune sau ridica un colet, poți gestiona totul din confortul propriei locuințe sau birou.

2. Monitorizare și Informare în Timp Real

Poți urmări în orice moment unde se află coletul tău și vei primi notificări pe măsură ce acesta progresează către destinație.

3. Costuri Competitive

ReNNen.ro oferă tarife competitive, asigurând un raport excelent între calitate și preț pentru serviciile oferite.

Concluzie

Transportul de colete pe ruta România – Germania și Germania – România nu a fost niciodată mai simplu și mai sigur. Cu ReNNen.ro, te poți bucura de un serviciu de încredere, rapid și eficient, care se adaptează perfect nevoilor tale. Indiferent de natura coletului tău, poți avea încredere că va ajunge la destinație în condiții optime. Alege ReNNen.ro pentru transportul tău internațional și experimentează un nou standard de calitate în livrarea coletelor!

Pret transport colete Germania

Servicii curierat Romania Germania

In plus, Rennen ofera servicii de ambalare si ambalaje speciale pentru coletele fragile sau voluminoase, asigurand siguranta marfii in timpul transportului. Compania ofera, de asemenea, optiuni de plata flexibile, cum ar fi plata online sau plata la livrare. Serviciul de clienti al Rennen este disponibil non-stop pentru a raspunde la orice intrebari sau probleme, asigurand un serviciu de suport prompt si eficient.

Poti conta pe serviciile noastre de transport

Ce oferim in plus ?

Ce ar trebui sa stii despre serviciul de transport colete din Germania in Romania inclusiv retur ?

Livrare directă la destinație

Fiecare colet este livrat direct la adresa indicată în Germania, fără costuri suplimentare. Nu mai trebuie să te deplasezi pentru a trimite sau primi coletele.

Atenție individuală și prioritate

Fiecare colet este tratat cu cea mai mare atenție și prioritate pentru a asigura o livrare precisă și în condiții optime.

Flotă modernă și sigură

Utilizăm vehicule moderne și sigure pentru transportul coletelor, asigurându-ne că acestea ajung la destinație în siguranță și la timp.

Asigurare inclusă

Toate coletele expediate cu noi beneficiază de o asigurare inclusă, pentru a oferi o mai mare siguranță în cazul unor evenimente neprevăzute pe durata transportului.

Ambalare și protecție

Oferim servicii de ambalare profesională și protecție adecvată pentru coletele trimise, asigurându-ne că sosesc în condiții bune la destinație.

Servicii personalizate

Suntem flexibili și oferim soluții personalizate pentru expedieri, pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client și fiecărui colet expediat.

Trimite acum coletul tau pana la adresa

Rezerva livrarea coletului

Sistemul nostru ușor de utilizat face ca rezervarea livrării coletelor dvs. să fie ușoară. Comanda livrarea coletului online pe site-ul nostru sau telefonic.

Confirma expedierea coletului

Veti fi contactat telefonic de catre dispecerat sau de catre sofer cu o zi anterioara expedierii pentru a confirma expedierea pachetului

Livrare la adresa

Coletul tau va ajunge direct la adresa ta in Germania. Vei fi contactat de catre curier in ziua livrarii. Timpul standard de livrare a coletelor/pachetelor este de 24-36 de ore.

Coletarie door to door

Expediere colete de la adresa la adresa

Desi oferim servicii de calitate la un pret accesibil, punem la dispozitie si numeroase beneficii care vor face diferenta fata de alte firme de transport. 

Dorim sa fii multumit de serviciile noastre si sa te intorci de fiecare data la noi, de aceea tratam fiecare aspect al colaborarii cu un maxim de seriozitate.

Ce spun clientii ?

Iata ce spun cativa clienti care au apelat la noi:

Trimit colete regulat familiei. Ultimele doua transporturi le-am facut cu voi si coletele ajung in tara mult mai rapid. Voi apela la voi de acum incolo, mai ales ca si pretul este sub competitori.
Alina Ursan
Clienta
Drumul pana in Germania a fost foarte linistitor si placut. Soferii au fost foarte amabili si au facut opriri ori de cate ori am avut nevoie de o pauza pentru a ne dezmorti picioarele.
Irinel Anton
Client
Foarte confortabil drumul si la un pret mai mic decat ma asteptam. Imi era frica ca nu o sa primeasca bagajul de un volum foarte mare dar nu au fost probleme fiindca se incadra in limitele normale la ei.
Marin Foca
Client

Coletele pot fi trimise pe intreg teritoriul Germaniei. Coletele se livreza direct la adresa clientului. 

Pentru coletele până în 20kg prețul este de 30 Euro cu livrare la adresă. În cazul în care coletele depășesc 20kg prețul este de 1.5Euro/kg cu transport la adresa pe teritoriul Germaniei.

Timpul standard de livrare a coletelor este de aproximativ 2 zile de la data preluarii. Destinatarul este rugat sa faca tot posibilul sa raspunda la telefon cand este contact de sofer pentru a nu exista intazieri.

Intra acum in legatura printr-un simplu apel telefonic

In concluzie, Rennen este o companie de curierat cu servicii complete, care ofera servicii de livrare rapida si fiabila in Germania, servicii de ambalare si ambalaje speciale pentru colete fragile sau voluminoase, optiuni de plata flexibile, servicii de clienti disponibil non-stop si servicii personalizate pentru nevoile specifice ale clientilor. 

Rennen este dedicat sa ofere servicii de livrare de calitate, cu tarife competitive pentru clientii sai.

suna-ne acum
Phone icon
0735 814 340​
WhatsApp icon
Whatsapp