Curse Germania - Romania si Retur

Alege sa calatoresti in Germania cu o companie de transport cu experienta, care iti asigura cele mai bune conditii de calatorie. reNNen.ro este compania care iti ofera servicii premium de transport persoane in Germania la preturi avantajoase. Iti punem la dispozitie beneficii care iti vor asigura confortul si siguranta pe toata perioada calatoriei fara nici un cost extra din partea ta. Alege data cand vrei sa calatoresti in Germania si rezerva-ti locul acum!

Plecari saptamanale cu microbuzul din Germania in Romania si Retur

Completeaza formularul de mai jos cu toate datele necesare pentru a rezerva calatoria ta din Germania spre Romania sau retur. Pentru a fi sigur ca vei obtine cel mai bun pret si o cotatie cat mai exacta cu privire la calatoria din Germania spre Romania te rugam sa completezi toate datele cat mai exact.

Pentru informatii cu privire la preturile pentru transport colete, persoane sau autoturisme, va rugam sa consultati sectiunea de preturi a acestui website.

Transport persoane Germania - Romania si retur

Daca doresti sa calatoresti in Germania rapid si in siguranta, trebuie sa alegi cu grija compania de transport persoane Germania. reNNen.ro este o companie cu o experienta de peste 10 ani, care efectueaza curse saptamanale cu un maxim de seriozitate si profesionalism. Daca inca nu te-ai convins, te invitam sa analizezi mai jos toate beneficiile de care vei avea parte in calatoria cu noi.

100% Garantia Calitatii

Garantam ca transportul pana in Germania se va efectua in deplina siguranta si in conditii excelente. Ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile tuturor.

Ce ar trebui sa stii despre serviciul de transport persoane din Germania in Romania inclusiv retur

Transport direct la adresa

Unul dintre cele mai importante beneficii daca alegi sa calatoresti cu noi este transportul direct la adresa. Acum iti este mai usor sa transporti un bagaj mai greoi, deoarece noi ne deplasam pana la locuinta ta, fara costuri suplimentare. Fiecare client este tratat cu prioritate, pentru satisfactia tuturor nevoilor si exigentelor.

Dotari moderne

Flota noastra este alcatuita din microbuze si autocare de ultima generatie cu dotari ultramoderne care asigura un maxim de confort pe parcursul calatoriei.

Un bagaj gratuit

Iti oferim un bagat gratuit pana in 40 de kilograme. Acesta este un beneficiu major, deoarece nu trebuie sa te limitezi la doar un bagaj de mana, ci poti sa transporti alimente, haine sau accesorii necesare la destinatie.

O masa gratuita

Cu reNNen.ro beneficiezi si de o masa gratuita pe parcursul calatoriei la unul din restaurantele noastre partenere de pe traseul Romania - Germania. Vei manca pe saturate si vei cheltui mult mai putin pe mancare pe durata transportului.

Reducere la biletele tur-retur

Pentru a recompensa loialitatea atunci cand alegi sa calatoresti cu noi dus-intors, iti facem o reducere de 10% pentru biletul de intoarcere.

Plecari saptamanale

Fie ca vrei sa calatoresti pe ruta Romania - Germania sau retur, iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum un loc la urmatoarea cursa spre Germania si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Vrei sa trimiti un colet din Germania in Romania sau din Romania in Germania?

Rezervare Online
Plecarile din Germania se fac din urmatoarele orase
München
Köln
Frankfurt
Stuttgart
Dortmund
Essen
Düsseldorf
Bremen
Hannover
Duisburg
Nürnberg
Bochum
Wuppertal
Bielefeld
Bonn
Mannheim
Karlsruhe
Wiesbaden
Münster
Gelsenkirchen
Mönchengladbach
Aachen
Krefeld
Oberhausen
Freiburg
Hagen
Kassel
Mainz
Hamm
Saarbrücken
Herne
Mülheim
Solingen
Ludwigshafen
Leverkusen
Neuss
Potsdam
Paderborn
Heidelberg
Darmstadt
Würzburg
Regensburg
Göttingen
Recklinghausen
Heilbronn
Ingolstadt
Wolfsburg
Ulm
Offenbach
Bottrop
Pforzheim
Remscheid
Fürth
Reutlingen
Moers
Koblenz
Siegen
Bergisch Gladbach
Erlangen
Witten