logo-transport-germania-reNNen.ro@2x

Despre firma
reNNen

Suntem o companie de transport Romania Germania si retur cu o activitate de peste 10 ani. Avem o foarte mare experienta in domeniul transporturilor, iar scopul nostru principal este sa avem doar clienti multumiti.

 De-a lungul timpului ne-am confruntat cu nenumarate probleme de tate felurile, care ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ajungem pe drumul cel bun. Suntem o echipa tanara, dar cu experienta si suntem perfectionisti. Dorim sa ajungem in topul firmelor de transport colete si persoane din Romania si suntem sigur ca vom ajunge acolo intr-un final.

Vezi serviciile

*Contacteaza-ne acum si te vei convinge inca de la prima discutie!

masina-transport-la-adresa-rennen

Firma perfecta pentru transportul de Persoane Colete Autoturisme

Daca te-am convins, te invitam sa alegi unul dintre serviciile noastre si sa beneficiezi de cele mai bune conditii de transport colete in Germania, sau transport persoane in Germania.

Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand ne alegeti pentru a calatori in Germania. Acest lucru se datoreaza experientei, care ne-a ajutat sa ne dam seama care sunt lucrurile pe care oamenii le apreciaza de la o firma de transport.

Pe langa mijloacele de transport de ultima generatie, ne mandrim cu faptul ca suntem o firma ieftina de transport in Germania si costul calatoriei cu noi, sau costul transportului unui colet este pe masura posibilitatilor tuturor. Pentru mai multe informatii despre preturile serviciului de transport colete, click aici.

Avem soferi cu experienta, pentru care in prim plan este respectul pentru calatori si dorinta de a indeplini conditii excelente de transport. Efectuam curse saptamanale sper Germania si retur, atat pentru serviciul de transport colete cat si transport persoane, iar soferii nostri ajung mereu la timp, fara intarzieri neprevazute.

Rezervat-ti calatoria acum

Contacteaza-ne telefonic sau prin intermediul formularului
Phone icon
0735 814 340
WhatsApp icon
Whatsapp