logo-transport-germania-reNNen.ro@2x

Despre Firma ReNNen

Suntem o companie de transport Romania Germania si retur cu o activitate de peste 10 ani. Avem o foarte mare experienta in domeniul transporturilor, iar scopul nostru principal este sa avem doar clienti multumiti.

 De-a lungul timpului ne-am confruntat cu nenumarate probleme de tate felurile, care ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ajungem pe drumul cel bun. Suntem o echipa tanara, dar cu experienta si suntem perfectionisti. Dorim sa ajungem in topul firmelor de transport colete si persoane din Romania si suntem sigur ca vom ajunge acolo intr-un final.

Rezerva-ti acum calatoria cu noi!

Contacteaza-ne acum si te vei convinge inca de la prima discutie !

Despre Firma ReNNen

Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand ne alegeti pentru a calatori in Germania. Acest lucru se datoreaza experientei, care ne-a ajutat sa ne dam seama care sunt lucrurile pe care oamenii le apreciaza de la o firma de transport.

Pe langa mijloacele de transport de ultima generatie, ne mandrim cu faptul ca suntem o firma ieftina de transport in Germania si costul calatoriei cu noi, sau costul transportului unui colet este pe masura posibilitatilor tuturor. Pentru mai multe informatii despre preturile serviciului de transport colete, click aici.

Avem soferi cu experienta, pentru care in prim plan este respectul pentru calatori si dorinta de a indeplini conditii excelente de transport. Efectuam curse saptamanale sper Germania si retur, atat pentru serviciul de transport colete cat si transport persoane, iar soferii nostri ajung mereu la timp, fara intarzieri neprevazute.

Daca te-am convins, te invitam sa alegi unul dintre serviciile noastre si sa beneficiezi de cele mai bune conditii de transport colete in Germania, sau transport persoane in Germania.

0
Curse anual
0
Microbuze moderne
0 +
Ani de experienta
0 +
Oameni in echipa
Poti conta pe serviciile noastre de transport

Motivele pentru care ar trebui sa ne alegi

Iata care sunt principalele 6 beneficii pe care le oferim clientilor nostri prin serviciile noastre de transport in Germania.

Promptitudine

Livram colete si facem transport auto si de persoane in mod regulat si prompt. Nu avem intarzieri deoarece avem soferi cu experienta si alegem rutele mai rapide.

Profesionalism

Suntem o firma de transport auto Germania cu o experienta de peste 10 ani, si tratam fiecare aspect al transportului de colete sau persoane cu seriozitate si profesionalism, de la preluarea comenzii si pana la destinatie.

Experienta

Avem soferi cu experienta care nu doar ca pot iesi din situatii dificile cu usurinta, dar va vor oferi si suportul lor pe intreaga durata a calatoriei.

Suport 24/7

Suntem mereu la dispozitia ta si raspundem cererilor tale fara intarziere. Tratam fiecare client cu prioritate pentru a asigura servicii de calitate.

Preturi competitive

Vrem sa fim corecti, de aceea nu supraevaluam pretul unei calatorii in Germania. Veti beneficia de preturi corecte si servicii de calitate.

Satisfactie Garantata

Dorim sa satisfacem fiecare client, de aceea ne impunem ca serviciile pe care le oferim sa se imbunatateasca tot mai mult dupa fiecare cursa.

TESTIMONIALE

Ce spun clientii ?

Iata ce spun cativa clienti care au apelat la noi:

Trimit colete regulat familiei. Ultimele doua transporturi le-am facut cu voi si coletele ajung in tara mult mai rapid. Voi apela la voi de acum incolo, mai ales ca si pretul este sub competitori.
Alina Ursan
Clienta
Drumul pana in Germania a fost foarte linistitor si placut. Soferii au fost foarte amabili si au facut opriri ori de cate ori am avut nevoie de o pauza pentru a ne dezmorti picioarele.
Irinel Anton
Client
Foarte confortabil drumul si la un pret mai mic decat ma asteptam. Imi era frica ca nu o sa primeasca bagajul de un volum foarte mare dar nu au fost probleme fiindca se incadra in limitele normale la ei.
Marin Foca
Client

Vrei sa faci o rezervare

Contacteaza-ne acum pentru a-ti rezerva calatoria in Germania simplu si rapid!

Phone icon
0735 814 340
WhatsApp icon
Whatsapp