Despre Firma ReNNen

Suntem o companie specializată în transportul pe ruta România – Germania și retur, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Expertiza noastră vastă în transporturi ne ghidează în fiecare zi, având ca obiectiv principal satisfacția totală a clienților noștri.

De-a lungul anilor, ne-am întâlnit cu diverse provocări de tot felul, care ne-au oferit ocazia să ne îmbunătățim și să ne îndreptăm pe calea cea bună. Formăm o echipă tânără, dar experimentată, și ne caracterizează perfecționismul. Aspirăm să fim recunoscuți ca lideri în domeniul transportului de colete și persoane din România și suntem convinși că ne vom atinge obiectivul în cele din urmă.

Rezervă-ți acum călătoria cu noi!

Contactează-ne acum și te vei convinge încă de la prima discuție!

Suntem una dintre companiile care oferă cele mai multe avantaje atunci când ne alegeți pentru călătoriile în Germania. Aceasta datorită experienței acumulate, care ne-a ajutat să înțelegem ce anume apreciază clienții la o firmă de transport.

Pe lângă vehiculele moderne de care dispunem, ne mândrim cu faptul că suntem o companie accesibilă de transport către Germania, iar costul călătoriei cu noi sau al expedierii unui colet este adaptat la bugetul fiecăruia. Pentru mai multe informații despre tarifele serviciului nostru de transport colete, click aici.

Dispunem de șoferi experimentați, pentru care prioritatea este respectul față de călători și angajamentul de a oferi condiții optime de transport. Organizăm curse săptămânale către Germania și înapoi, atât pentru serviciul de transport colete cât și pentru cel de transport persoane. Șoferii noștri sunt mereu punctuali, evitând întârzierile neașteptate.

Dacă te-am convins, te invităm să optezi pentru unul dintre serviciile noastre și să te bucuri de cele mai avantajoase condiții de transport colete în Germania sau de transport persoane către Germania.

Phone icon
0735 814 340​
WhatsApp icon
Whatsapp